Jdi na obsah Jdi na menu


Facebook komentáře

20. 9. 2021

Facebook komentáře je sociální plugin, který uživateli umožňuje komentovat na vašich stránkách. Při přidávání můžete zaškrtnout volbu odeslat na Facebook, čímž se vaše komentáře objeví na vaší zdi. Přátelé na ně můžou odpovídat a reakce se objeví i u samotného článku.

sni--mek-obrazovky-2021-09-20-v--13.38.46.png

Zaškrtněte prosím položku Facebook komentáře, nastavení 20 komentářů na stránce můžete ponechat. Nastavení je hotové, aktivaci komentářů pak můžete provést při psaní či úpravě konkrétního příspěvku, jak ukazuje následující obrázek.

sni--mek-obrazovky-2021-09-20-v--13.40.00.png

Pokud zvolíte Facebook komentáře, tak se pod daným příspěvkem na vašich stránkách ukáže políčko pro zadání komentáře. Vlevo vedle něj se zobrazí malá profilová fotka uživatele Facebooku, který může přidat komentář a navíc na komentář upozornit své přátele (volba Zveřejnit na Facebooku).

microsoftteams-image--3-.png

Facebook komentáře jsou opět jako tlačítko „To se mi líbí“ nástrojem zpětné vazby a propagace Vašich stránek. Pokud návštěvníci okomentují váš příspěvek a zveřejní takový komentář na Facebooku, tak se o vašich stránkách dozví další lidé, potenciální fanoušci vašich stránek. Nemluvě o tom, že když někdo přidává komentář pod svým skutečným jménem, tak se většinou snaží prezentovat své lepší „já“. Facebook komentáře tak mohou výrazně snížit případnou imbecilitu diskusí na vašich webových stránkách (a je to venku!).

Podívejte se na náš video tutoriál: Tlačítko To se mi líbí , Facebook komentáře a Likebox