Jdi na obsah Jdi na menu


Zámek

Funkce zámek stránek vám umožňuje uzamknout si vaše stránky nebo jejich vybranou část či části a zpřístupnit je pouze návštěvníkům, kteří znají heslo.

Tato část stránek slouží k zaheslování celých stránek, ale i jako správa všech hesel a zaheslovaných částí stránek. Klikněte v Ovládacím centru na Nastavení – Rozšířené – Zámek.

sni--mek-obrazovky-2021-09-15-v--13.16.24.png

Zámek - zaškrtněte volbu Ano. Pro přístup do vašich stránek vyplňte do políčka Heslo pro přístup vaše heslo, které bude po návštěvnících vašich stránek vyžadováno před vstupem na vaše stránky. Dbejte také na bezpečnost hesla, aby mělo pokud možno co nejvyšší úroveň ochrany. Doporučujeme použít hesla s obsahem čísel, velkých a malých písmen, speciálních znaků. Tím dosáhnete maximální ochrany proti prolomení do vašich eStránek. Pokud jste již nějaké heslo k zamčení stránek použili, jde vidět pod položkou Zámek v Seznamu hesel.
Důvod, proč jsou vaše stránky uzamčeny, můžete specifikovat v políčku Text na stránku (např. Stránka je ve výstavbě).

Seznam hesel – v seznamu se vám zobrazují všechna hesla, která byla vložena do systému. Každé heslo můžete upravit, pozastavit (dočasně znefunkčnit) či smazat. Kliknutím na tlačítko Přidat heslo vložíte nové heslo, které poté můžete využít k zamknutí libovolné stránky. Pokud máte zamčeny celé stránky, pro odemčení a vstup do vašich eStránek platí jakékoliv heslo z tohoto seznamu.

sni--mek-obrazovky-2021-09-15-v--13.17.57.png

Seznam zamčených stránek – v tomto seznamu se zobrazují všechny zamčené stránky (příspěvky) a složky s vašimi fotografiemi. V seznamu je uveden Název stránky/složky, Zámek a použité aktuální heslo. Pokud kliknete na odkaz Zamčeno, můžete stránky Odemknout nebo změnit přístupové heslo pro tuto stránku/složku.

Podívejte se na náš video tutoriál: Zámek