Jdi na obsah Jdi na menu


Vložit flash animaci

Touto funkcí CK editoru můžete vkládat flash animace do vašich příspěvků. Flash animace musí být uložená na jiných webových stránkách a musíme k ní mít přímou adresu (URL).

339.png

Info

Do URL vložíme celou adresu, která obsahuje jen flash animaci. Nastavíme si její šířku a výšku, pokud je nevyplníme, tak systém nastaví velikost animace na 250x250 px. Úspěšně načtená animace se nám zobrazí dole v malém náhledu.

340.png

Rozšířené

  • Zobrazit – zobrazit můžete nechat všechno nebo bez okrajů, kdy se nahoře a dole odebere rámeček.
  • Automatické spuštění – pokud odškrtnete toto nastavení, tak se flash na vašich stránkách sám nespustí. Návštěvník musí sám kliknout pravým tlačítkem myši doprostřed flash okna a vybrat z rolovacího menu Play. Spouštění flash animací v prohlížeči znatelně zpomaluje webové stránky, slouží hlavně k ladění stránek.
  • Opakování – nastavíte jestli flash animace dojede nakonec a zůstane stát nebo se bude pouštět pořád dokola.
  • Nabídka flash – můžete návštěvníkům zakázat menu pro flash animaci, pokud návštěvník klikne pravým tlačítkem na flash zobrazí se mu menu s nastavením kvality, zvuku, opakováním animace. Odškrtnutím této nabídky menu zakážete.

Pro odborníky

Id, Třída stylu – napište název stylu a on se sám vloží jako inline styl do tagu <embed>, který tvoří flash aniž byste museli editovat XHTML kód či CSS šablonu.

Pomocný titulek – titulek se vkládá opět do tagu <embed> a popisuje vkládanou flash animaci (title=““).

Styl – napište svůj CSS kód, který se vloží rovnou do tagu <embed>, (style=“ Váš CSS kód“).