Jdi na obsah Jdi na menu


Soubory

15. 9. 2021

Do svých eStránek můžete vložit prakticky jakýkoliv typ souboru. Maximální velikost je 50 MB.

11--1-.jpeg

Většina souborů patří do nějaké skupiny (data, hudba, obrázky, dokumenty, videa,...) a tato skupina má vždy svůj specifický obrázek, který vám usnadní procházení.

1. Přejděte do Nastavení - Rozšířené - Soubory

sni--mek-obrazovky-2023-05-18-v--14.29.10.png

2. Pro vložení nového souboru klikněte na tlačítko Vybrat soubor, vyberte soubor který chcete nahrát a pak klikněte na tlačítko Vložit pro jeho uložení.

sni--mek-obrazovky-2023-05-18-v--14.50.12.png

3. Uložené soubory lze setřídit podle data, názvu, přípony či velikosti, a to vždy vzestupně i sestupně (jeden klik myší na slovo „data“ seřadí soubory vzestupně, při druhém kliknutí se soubory poskládají sestupně). Typ řazení, který jste si zvolili, naznačuje malá šipka u vybraného způsobu řazení směřující nahoru či dolů.

sni--mek-obrazovky-2023-05-18-v--14.53.25.png

Každý soubor můžete smazat, nebo nahrát jeho novou verzi.

Soubor smažete po kliknutí na nabídku Smazat soubor, která se nachází pod každým souborem. Více souborů najednou je možné smazat tak, že si soubory určené ke smazání označíte (posunete jezdec na levé straně u souboru) a úplně dole kliknete na možnost Smazat označené soubory. Pokud mažete soubor, který je použit v textu příspěvku nebo na úvodní straně, budete na to upozorněni.

 Můžete nahrát novou verzi souboru (např. nový ceník), a to po kliknutí na Aktualizovat soubor. V průběhu psaní příspěvku jste určitě soubor několikrát vložili, nově nahraný soubor zůstane propojen s příspěvky jako ten původní.

 Pro nahrávání většího počtu souborů můžete využít FTP, ale velikost jednoho souboru opět nesmí přesáhnout 50 MB.