Jdi na obsah Jdi na menu


Přehled fotografií

17. 9. 2021

Zobrazí vám přehled všech vašich uložených fotografií, které potom můžete pomocí tlačítek různě seřazovat. Řadit fotografie můžeme podle Data vložení, Názvu fotografií, podle datové Velikosti od největší nebo od nejmenší fotografie.

sni--mek-obrazovky-2021-09-17-v--12.00.31.png

Po pravé straně od tlačítek pro řazení máme dvě tlačítka pro různá zobrazení našich fotografií. Za zobrazením úplně v pravo si můžete zvolit počet fotografií na stránce.

sni--mek-obrazovky-2021-09-17-v--12.00.58.png

Fotografie vedle sebe: 

je standardní přehled s malými náhledy fotografií. Každá fotografie disponuje dvěma tlačítky pro smazání fotografie nebo její úpravu.

sni--mek-obrazovky-2021-09-17-v--12.01.17.png

Pokud byste chtěli smazat více fotografií najednou vyberte jednotlivé fotografie přejetím posuvníku a na konci stránky klikněte na tlačítko Smazat označené. Po kliknutí na tlačítko Upravit se vám otevře nové okno, ve kterém můžete samotnou fotografii upravovat. Poslední funkcí je tlačítko na konci Přesunout označené. Vyberte fotografie a klikněte na tlačítko. Otevře se vám malé okno s přehledem vašich již vytvořených fotoalb, jedno vyberte a klikněte na tlačítko Přesunout.

sni--mek-obrazovky-2021-09-17-v--12.01.34.png

Fotografie pod sebou:

tento přehled vám nabízí mnohem víc než ten předchozí, zobrazuje nejenom malé náhledy, ale můžeme měnit i názvy fotografií, popis fotografií. U položky složka můžeme vybrat jiné fotoalbum, a tak fotografii přesunout jinam. Pod náhledem jsou opět zaškrtávací pole, takže můžeme fotky přesouvat a mazat stejnými tlačítky stejně jako u zobrazení Fotografie vedle sebe, které jsou na konci stránky. Pod složkou se ještě nachází informace o fotografii jako je rozlišení fotografie, datová velikost, datum uložení fotografie a kolikrát byla na vašich stránkách již fotografie prohlídnuta. Také zde máme možnost Transformace, která nám umožňuje tlačítky Otočit vlevo nebo vpravo. Fotografie se po uložení sama transformuje. Po všech úpravách na konci stránky stiskneme tlačítko Uložit a provedou se všechny změny na vašich fotografiích.

sni--mek-obrazovky-2021-09-17-v--12.02.49.png

Podívejte se na náš video tutoriál: Přehled fotografií